Tasuri trillerissä

Kiffen ja Atlas pelasivat vauhdikkaan ja jännittävän ottelun perjantaina Urheilutalolla. Ottelu päättyi lopulta tasapeliin lukemin 27-27.

Aivan alussa kotijoukkue oli liikkeellä parammalla jalalla ja karkasi ensimmäisellä puoliajalla parhaimmillaan jo kuuden maalin johtoon.

Ensimmäisen puoliajan lopulla vantaalaiset hiipivät kolmen maalin päähän ja aloittivat toisen puoliajan vauhdilla nousten hetkessä tasoihin. Tämän jälkeen johtoasema vaihteli moneen otteeseen ja Kiffenkin pääsi yrittämään parhaillaan kahden miehen ylivoimalla karkumatkalle lähtemistä.

Aivan lopussa Atlas nousi tasoihin, kun peliaikaa oli jäljellä enää viitisentoista sekuntia. Näin ollen viimeinen hyökkäys jäi kotijoukkueelle, mutta valitettavasti maalintekoyritys kilpistyi Atlas-puolustuksen käsiin.

Kiffenin seuraava ottelu pelataan perjantaina 9.12. Riihimäellä, jossa vastassa on Dynamo II. Kotiyleisön edessä Mustat Hurmurit esiintyvät seuraavan kerran lauantaina 14.1. klo 18.30, kun Pirkkolassa vastaan asettuu HIK Hangosta.

Ottelun virallinen pöytäkirja: https://finnhandball.torneopal.fi/poytakirjat/hb/502825.pdf

Lohkon virallinen tulospalvelu: https://finnhandball.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=hb2022&sarja=M2D&lohko=1