Kiffenin naiset kirivät tasapeliin

Kiffen ja Dynamo Riihimäki pelasivat 18-18-tasapelin naisten kakkosdivarin trillerimäisessä ottelussa Pirkkolassa.

Vierailijat olivat ottelussa pitkään kuskin paikalla, ja ensimmäisellä kymmenminuuttisella joukkue karkasi 6-0-johtoon. Peli vaikutti jo ratkenneelta, kun kymmenen minuuttia ennen päätöstä tilanne oli 11-17. Kiffen oli toista mieltä. Lopussa hyökkäyksiin saatiin uutta terävyyttä, minkä myötä verkko alkoi heilua ja tunnelma hallissa nousta. Huikean takaa-ajon päätteeksi Julia Bärlund tasoitti tilanteeksi 18-18 ajassa 47.37.

Vielä viimeisellä minuutilla molemmilla joukkueilla oli mahdollisuutensa voittomaalin iskemiseen, mutta maalivahdit nousivat esiin. Hankalan alun jälkeen pistekin maistui hyvältä Kiffenin leirissä.

Kiffen sai jälleen laajasti onnistumisia. Tehokkain maalintekijä oli Julia Bärlund neljällä osumallaan. Milana Hillbom onnistui kolmesti, kuten myös ensimmäistä kertaa Kiffenissä esiintynyt Emma Wickström. Sähäkkyyttä ja juoksuvoimaa toi myöskin avauspelinsä Kiffenissä pelannut Essi Linnavuori. Ottelussa esiteltiin myös joukkueen uunituoreet pelipaidat.

Kiffenin naisjoukkue palaa parketille Myyrmäen urheilutalolla lauantaina 11. marraskuuta klo 14.45. Vierasottelussa on vastassa Pirkat.

Virallinen ottelupöytäkirja:
https://finnhandball.torneopal.fi/taso/poytakirja.php?otteluid=511474

Sarjan tulospalvelu:
https://finnhandball.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=hb2023&sarja=N2D&lohko=1