Miehille isot pisteet – kova kiri kaatoi Akilleksen

Kiffenin miehet taistelivat tärkeän voiton Pirkkolan lauantaipäivässä peittoamalla Porvoon Akilleksen kovan kirin ansiosta 30-27.

Ottelun alku oli haastava, ja tauolle siirryttiin vierailijoiden 10-15-johdossa. Toisen jakson alussa Akilles näytti menevän menojaan, kun eroa oli 33 minuutin kohdalla jo seitsemän maalin verran. Harmaita hiuksia aiheutti etenkin ottelussa yhdeksän maalia iskenyt Christian Lindblad.

Kiffen aloitti kuitenkin raivoisan takaa-ajon. Viimeistelyyn saatiin terävyyttä ja vastustajan verkko venyi jakson aikana peräti 20 kertaa. Armoton maalintekokilpailu päättyi tiukkojen vaiheiden jälkeen lopulta kotijoukkueen eduksi 30-27. Tehokkain pelimies oli kuusi maalia heittänyt Alexander Nystén.

Pisteet olivat äärimmäisen tärkeät. Kiffen kilpailee Esbo IF:n kanssa karsintaan oikeuttavasta sarjan kakkossijasta, ja joukkueet ovat tasapisteissä, kun sarjaa on jäljellä vielä kaksi ottelua.

Miesten mittelön jälkeen Pirkkolan parketin valtasivat naiset. Vain yhdellä vaihtopelaajalla liikkeellä ollut Kiffen teki hyvin kiusaa sarjaa puhtaalla pelillä johtavalle EIF:lle ja johti ottelua avausjakson jälkeen 14-11. Toisella puolikkaalla Kiffenin kapea kokoonpano ja tammisaarelaisten rutiini alkoivat kuitenkin vaatia veronsa. EIF vei jakson nimiinsä 12-5 ja koko ottelun 23-19.