Miehille kauden avausvoitto!

Kiffen sai Pirkkolan kotiottelun trilleristä lauantaina täydet sarjapisteet, kun Esbo IF kaatui 29-27.

Ottelu alkoi hienosti Kiffenin komennossa. Pallo liikkui hyökkäyspäässä näyttävästi, ja hienojen kuvioiden jälkeen ratkaistiin tehokkaasti hyvistä heittopaikoista. Lisäksi laidalla Victor Sandberg karkasi useampaan kertaan nopeaan läpiajoon. Ensimmäisellä jaksolla myös Alexander Nystén heitti varmasti ja tarkasti. Kiffen karkasi nopeasti 10-6-johtoon. Maaleja saatiin laajalla rintamalla, ja peli näytti rullaavan mallikkaasti. Erän lopussa hyvin palloa pyörittänyt Esbo IF alkoi kuitenkin löytää aukkoja Kiffenin puolustuksesta ja kavensi pelin erätauolle mentäessä lukemiin 16-14.

Toisen puoliajan alku oli kotijoukkueelle hankala. Vastustaja rankaisi kolmesti peräkkäin ja siirtyi ottelussa kuskin paikalle. Kiffen sortui hätäilyyn hyökkäyspäässä, ja puolustuksen askelmerkit oli unohdettu pukuhuoneeseen.
Vastustajan vahvat takamiehet rankaisivat tehokkaasti, ja peli näytti kääntyvän kokonaan Espoolle.

Lopussa molemmilla joukkueilla oli hetkensä kääntää ottelu edukseen. Ulosajoaja annettiin molemmille joukkueille. Kiffenin Rasmus Blässar piti kuitenkin kolmella tärkeällä maalilla Kiffenin mukana taistelussa. Viimeisen viiden minuutin aikana Kiffenin Theo Martin nosti joukkueen reppuselkäänsä ja ratkaisi pelin kolmella hienolla tahtomaalilla. Espoon lopullinen kiri suli viimeisen minuutin ulosajoon, ja Kiffen pystyi puolustamaan vajaamiehisen vastustajan loppunumeroihin 29-27.

Kokonaisuutena miesten kakkosdivisioonan peli oli laadukasta ja viihdyttävää käsipalloa. Pirkkolan melkein täysi yleisö sai nähdä kaksi tasokasta joukkuetta ja rehtiä taistoa tärkeistä sarjapisteistä. Kiffenin joukkueesta yhdeksän pelaajaa sai maalimerkinnän, tällä kertaa eniten tolppien väliin osui Theo Martin, seitsemän kertaa. Vastustajan vaarallisin pelaaja oli Stig Thilman, joka heitti kahdeksan osumaa.

Seuraavat ottelut

Miehet pelaavat Pirkkolassa sunnuntaina 15.10. klo 15.15, vastassa on silloin HC HIK
Naisten pelit jatkuvat lauantaina 28.10. klo 17.30 niin ikään Pirkkolassa, kun vastaan asettuu Dynamo Riihimäki.

Virallinen ottelupöytäkirja:
https://finnhandball.torneopal.fi/poytakirjat/hb/510542.pdf

Tulospalvelu:
Miehet: https://finnhandball.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=hb2023&sarja=M2D&lohko=1
Naiset: https://finnhandball.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=hb2023&sarja=N2D&lohko=1