Naiset mukaan II-divisioonaan! – kausi alkaa 25.9.

Kiffenin naisten edustusjoukkue tekee paluun! Joukkue on ilmoitettu naisten II-divisioonaan, jossa se aloittaa pelit syyskuun lopulla.

Joukkue on harjoitellut syyskuun alusta lähtien. Ryhmä alkoi heti toimia kuin se olisi ollut pidempään kasassa. Fiilis oli positiivinen ja ilmassa iloista puheensorinaa, esittelyjä sekä puhetta pelipaikoista ja pelaamisesta.

Sarjakausi alkaa Kiffenin osalta maanantaina 25.9. kotiottelulla Akilles II:a vastaan Ruskeasuon liikuntahalli 1:ssä klo 21.00. Lohkon muut joukkueet ovat Dynamo Riihimäki, Dicken Goldies, Sparta, HIFK Planets, Pirkat ja EIF.

Naisten käsipallolla on Kiffenissä pitkät ja menestyksekkäät perinteet. Kiffen on voittanut Suomen mestaruuden vuosina 1992 ja 1993 sekä Suomen cupin 1981 ja 1992.

Joukkue etsii joukkueeseen lisää pelaajia vahvistamaan rinkiä, sekä toiminnan taustalle haetaan osaavia ihmisiä. Joukkueenjohtajaa, huoltoa ja muuta taustalla vaikuttamista tarvitaan, jotta pelaajat voivat keskittyä pelaamiseen. Ota yhteyttä Ilpo Kilpeläiseen (Ilpokmh87@gmail.com tai 044-7661211).

Kiffenin seuraava tavoite on junioritoiminnan rakentaminen, johon kaivataan lisää resursseja. Ajatuksia ja suunnitelmia on jo rakennettu, mutta niiden toteuttaminen vaatii lisää tekijöitä. Jos sinulla on aikaa, aito kiinnostus seuratoimintaan ja olet rohkea tekijä, hyppää mukaan!

Naisten II-divisioonan tulospalvelu:
https://finnhandball.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=hb2023&sarja=N2D