Kiffen eteni nousukarsintaan!

Kiffenin miehet kaatoivat sarjakauden päätösottelussaan Dicken Island Boysin selvästi 34-16. Täyden pistepotin myötä Mustat Hurmurit nappasivat lohkon kakkostilan, joka oikeuttaa ykkösdivarin nousukarsintapaikkaan!

Kiffenin kanssa kakkossijasta taistellut Esbo IF oli aiemmin päivällä voittanut Grankulla IFK II:n 29-27, minkä myötä Kiffenin oli pakko voittaa rästiottelunsa.

Kiffen aloitti ottelun tunnustellen, ja Dicken oli aluksi maalipaikoissaan hieman terävämpi ja johti ottelua. Puoliajan edetessä kotijoukkue lisäsi kaasua ja siirtyi kuskin paikalle. Tauolle siirryttiin kotijoukkueen turvallisen tuntuisessa 20-13-johdossa.

Dicken oli matkassa ilman vaihtopelaajia, mikä alkoi näkyä toisella jaksolla yhä enemmän. Kiffenin pelistä sen sijaan välittyi ilo, ja näyttävien kuvioiden myötä pallo löysi kovalla prosentilla tiensä vastustajan verkkoon. Lopputuloksena oli lopulta Kiffenin kauden suurin voitto lukemin 34-16.

Onnistumisia saatiin jälleen laajasti, ja tehokkaimpina häärivät seitsemän maalia tehnyt Kiffenin kauden maalikuningas Alexander von Numers sekä viidesti osunut Sebastian Boman. Ottelun parhaaksi tsemppariksi Kiffenin joukkue valitsi tolppien välissä etenkin toisella jaksolla häkellyttävän upeita otteita esittäneen Alexander Schmidtin.

Kiffen kohtaa nousukarsinnassa I-divisioonan toiseksi viimeiseksi sijoittuneen HK Pötsin. Otteluohjelma julkaistaan myöhemmin.