Tärkeä voitto kärkikamppailussa!

Kiffen kukisti Esbo IF:n 23-17 sunnuntaiaamupäivän tiukassa kärkiottelussa Helsingin urheilutalolla. Samalla joukkue sai makean revanssin avauskierroksen tappiosta.

Ottelu alkoi tasaisissa ja vähämaalisissa merkeissä. Tauolle siirryttiin Kiffenin 12-9-johdossa. Toisella puoliajalla espoolaiset kirivät Kiffenin johdon pahimmillaan kahden maalin päähän, mutta viimeisillä minuuteilla Mustat Hurmurit onnistuivat tekemään helpottavia maaleja ja karkasivat 23-17-voittoon.

Kiffen nousi 13 pisteeseen ja yhden ottelun enemmän pelanneena Atlasin ohi sarjan kärkisijalle. Avausottelun jälkeen joukkue ei ole hävinnyt peliäkään, ja tappioton putki on jo seitsemän ottelun mittainen.

Kiffenin seuraava ottelu on Turussa lauantaina 4.2. pelattava peli Åbo IFK:ta vastaan.