Viides peräkkäinen voitto!

Kiffenin miehet nappasivat sunnuntaina Pirkkolassa jo viidennen peräkkäisen voittonsa, kun Grankulla IFK II kukistui äänekkään kannustuksen saattelemana 28-18! Joukkue kohenteli asemiaan kakkosdivarin kärkisijoilla ja nousi tässä vaiheessa toiseksi.

Peli alkoi Kiffenin vahvassa hallinnassa, ja tauolle siirryttiin lukemissa 16-8. Toisen jakson alkuun kotijoukkueelle osui kuitenkin noin kymmenen minuutin pätkä ilman tehtyjä maaleja, ja GrIFK kiri tilanteeseen 18-13. Victor Sandbergin osuma kuitenkin avasi jälleen peliä, ja lopulta Musta Hurmurit veivät voiton nimiinsä selkeästi 28-18.
Kiffenin tehokkaimmat olivat kuudesti osuneet Tiitus Rantala ja Alexander Nystén.
Huomenna tiistaina on edessä huipputärkeä ottelu, kun sarjakärki ja kaksi pistettä edellä oleva Esbo IF isännöi Kiffeniä Leppävaaran liikuntahallissa klo 20.40 alkaen. Sunnuntaina matkataan Karjaalle BK-46 II:n vieraaksi.
Kiffenin naiset kohtasivat ennen miesten ottelua Pirkkolassa Dicken Goldiesin. Kiffen laittoi ottelussa hyvin kampoihin ja kiusasi taulukossa ylempänä olevaa vastustajaansa urakalla, mutta lopulta peli päättyi harmillisen tiukkaan 19-20-tappioon. Kiffen jatkaa kakkosdivarin kuudennella sijalla.