Kirvelevä tappio Granissa

Kiffen pelasi eilen lauantaina Kauniaisten luolassa GrIFK Akademin vieraana ensimmäisen nousukarsintaottelun. Värikkäiden vaiheiden jälkeen kotijoukkue otti ensimmäisen kiinnityksen Ykkösen sarjapaikkaan lukemin 26-25 (13-13).

Haastavan ajankohdan johdosta molempien joukkueiden vaihtopenkeillä oli reilusti tilaa ja nuori kotijoukkue juoksikin vauhdikkailla hyökkäyksillä heti aluksi 5-2 johtoon. Mustat Hurmurit kuitenkin oppivat vastustajan pelitavan nopeasti ja kotijoukkueen tempo laski selvästi. Hiljalleen Kiffen hivuttautui kantaan ja nousi tasoihin lukemissa 7-7. Aivan ensimmäisen jakson lopussa Kiffen nousi ensimmäistä kerta johtoon ja tauolle mentiin tasalukemissa 13-13.

Toinen jakso jatkui edelleen tasaisissa merkeissä, johtoasema vaihteli useaan otteeseen ja Kiffenin kannattajat piiskasivat joukkueeseen lisävirtaa.  Valitettavasti vaan jalka alkoi painaa loppua kohden ja Granin liigajoukkueesta tullut vahvistus  Karim Mbembela onnistui neljällä perättäisellä maalillaan pitämään vihreäpaidat mukana pelissä. Lopussa Kiffenille tarjottiin voittoa tilanteessa 25-26 voittoa Granin jäätyä kahden miehen alivoimalle. Valitettavasti Mustat Hurmurit eivät tätä etsikkoaikaansa pystyneet hyödyntämään ja kotijoukkue karkasi niukkaan voittoon Mbembelan kahdella viime hetken maalilla.

Kiffenin onnistujia ottelussa olivat viisi maalia mieheen heittäneet Max Ilander, Theo Martin ja Alexander Nystén sekä useita tärkeitä torjuntoja tehnyt Albert Georgs. Mutta unelma sarjanoususta elää edelleen vahvana, Kiffen pystyi haastamaan Granin Akademian tasavertaisesti. Paras kolmesta pelattavan jatkokarsinnan toinen ottelu pelataan keskiviikkona 3. toukokuuta Tapulin liikuntapuiston Lehto Areenassa klo 18:15 sekä Kiffenin voittaessa keskiviikkona ratkaiseva kolmas ottelu 11. toukokuuta klo 20:00 Kauniaisten luolassa.

Lehto Areena sijaitsee osoitteessa Henrik Forsiuksen tie 2, 00750 Helsinki ja ennen ottelua voit kahviosta ostaa ainakin Kiffenin fanituotteita sekä Kiffen-kahvia, maksutapana kortti.