Naiset nousivat voittoon Vantaalla

Kiffenin naiset saalistivat Myyrmäen lauantai-iltapäivässä 17-14-vierasvoiton Pirkoista. Joukkue nousi tappioasemasta komeasti rinnalle ja ohi. Kiffen on aloittanut kautensa mukavasti ja on sarjassa kolmantena.

Pirkat tiedettiin vaaralliseksi vastustajaksi, ja peli alkoikin vahvasti kotijoukkueen komennossa. Pirkkojen pelinrakentaja Maire Sotavalta oli hankala pideltävä ja maalivahti Jonna Laine torjui toistuvasti Kiffenin hyvätkin yritykset. Ensimmäinen puoliaika päättyi Pirkoille 9-7.

Peli näytti jo kääntyvän Pirkoille, kun se toisen jakson ensimmäisen kahdeksan minuutin aikana karkasi 13-9-johtoon. Kiffen kuitenkin heräsi. Puolustus muutettiin 5-1-malliin, mikä jäädytti Pirkkojen pelinrakentelun. Kiffen teki ottelun seuraavat kahdeksan maalia ja puolusti hyvin. Maalissa Linnea Gareis nousi esiin. Lopussa Maire Sotavalta pääsi vielä kaventamaan ottelun lopputulokseksi 14-17. Kiffen vei siten tärkeät sarjapisteet nimiinsä ja nousi sarjassa kolmannelle sijalle.

Kiffen loi hyviä paikkoja laajasti jokaiselle pelipaikalle. Joukkueen peliä rakensivat näyttävästi Emma Wickström ja Kira Rajala. Joukkueesta kaikkiaan yhdeksän pelaajaa pääsi maalin makuun.

Kiffenin naisjoukkue esitti jo toista kertaa peräkkäin näyttävän nousun. Kaksi viikkoa sitten Pirkkolassa joukkue kiri lopussa selvästä tappioasemasta 18-18-tasapeliin Dynamo Riihimäkeä vastaan.