Voittojen viikonloppu Pirkkolassa

Kiffenin mies- ja naisjoukkueet voittivat kumpikin viikonlopun ottelunsa Pirkkolan palloiluhallissa. Naiset kukistivat lauantaina Pirkat maalein 19-10, ja seuraavana päivänä miehet päihittivät BK-46 II:n 29-21.

Toinen jakso siivitti naiset voittoon

Naisten edustus tarjosi lauantaina nousujohteisen esityksen Pirkkoja vastaan. Ottelu alkoi hieman takkuisasti ja vantaalaisvieraat pääsivät 1-5-johtoon. Mittelö kuitenkin kääntyi pelin edetessä yhä enemmän Kiffenille. Toisen jakson mustapaidat hoitivatkin näytöstyyliin 11-4 ja koko ottelun 19-10. Kiffen vei siten nimiinsä joukkueiden kummatkin kohtaamiset tällä kaudella.

Kiffenin tehoikkaimpina häärivät viidesti maalannut Julia Bärlund sekä neljästi onnistuneet Amanda Salenius ja Jannica Palmu. Joukkueen puolustuspelaaminen on kehittynyt kauden aikana mittavasti, mistä tällä kertaa osoituksena vain kymmenen päästettyä maalia. Samalla Kiffen nousi seitsemän pisteen turvin sarjassa viidenneksi.

Miehille tärkeät pisteet

Kiffenin miesten edustus otti sunnuntaina Pirkkolassa tärkeän voiton BK-46 II:n kustannuksella 29-21. Hyvän alun jälkeen karjaalaiset kävivät yhden maalin johdossa.

Ottelun ratkaisuksi muodostui avausjakson loppu, jolloin Kiffenin peli aukesi ja tauolle päästiin tehokkaan viimeistelyn myötä 17-10-johdossa. Ero ei tuosta enää juurikaan muuttunut, vaan lopputulos oli kotijoukkueelle 29-21.

Onnistumisia saatiin jälleen laajalla rintamalla. Ian Martin teki kahdeksan maalia, Alexander Nystén seitsemän. Tärkeän voiton myötä Kiffen nousi 22 pisteeseen ja jatkaa sarjan toisella sijalla.

Ottelua oli seuraamassa Kiffenin kauden ennätysyleisö, 47 katsojaa.

Pelit Pirkkolassa lauantaina 16.3.

Lauantaina 16. maaliskuuta on mahdollisuus nähdä miesten ja naisten edustusjoukkueet parketilla saman päivän aikana Pirkkolassa. Miehet kohtaavat Akilleksen klo 13.50 ja naiset EIF:n klo 15.20.

Tervetuloa perinteikkääseen Pirkkolan palloiluhalliin! Otteluihimme ei ole sisäänpääsymaksua.